Referenssit

Hotelli Olof

Hotelli Olof avattiin marraskuussa 2014 pankin entisiin tiloihin, Tornion sydämeen. Vuotta myöhemmin uniikkien huoneiden lisääntyessä, vakiinnuimme boutique hotelliksi.

Alusta asti palvelu on ollut meille ensisijaisen tärkeää ja haluamme taata jokaisen vieraamme viihtyvyyden. Palvelun lisäksi olemme panostaneet myös laadukkaaseen nukkumiseen suomalaisten sänkyjen sekä ilmastoitujen huoneiden muodossa.

Hotellissamme on vahvasti läsnä niin Tornion kuin myös talomme historia. Huoneiden seiniä koristaa Torniolaakson maakuntamuseosta hankitut, Reino Kaunulaisen ottamista valokuvista teetetyt, ylelliset fototapetit. Huoneesta riippuen voit nähdä joko Tornion “Vanhan sillan” vuodelta 1954, entisen invalidikahvilan vuodelta 1973 (nykyinen Umpitunneli) tai Hotelli Olofin nurkkauksen vuodelta 1960.

Hotellista on jokinäkymä suoraan Tornionjoelle. Talvisin voit ihailla jäätynyttä jokea ikkunasta tai kokea sen kävellen, hiihtäen tai vaikkapa pilkkien. Keväällä jäidenlähtö on upea näky ja kesäisin rauhallisena virtaava sininen vesi on silmiä hivelevä.

Hotelli Olofin verkkosivut uusittiin maaliskuussa 2023. 
https://hotelliolof.fi