miten edetään?

sevenbeach

Uusien kotisivujesi suunnittelu

Jotta sivuista saataisiin yrityksesi näköiset, on tärkeää että sinulla olisi edes jonkinlainen ajatus siitä, että mitä haluat uusilta sivuiltasi. Mitä enemmän sinulla on valmista tekstiä, kuvia yms, niin sitä nopeammin saan valmista aikaan.

1. Tilaus ja toiveiden kartoitus

Ota minuun yhteyttä, ja kerro vähän yrityksestäsi, ideastasi ja tavoitteesi kotisivujen suhteen. Lähetä minulle tekstit, logot, kuvat ja yhteystiedot mitä sivuille tulisi laittaa, ja vaikka osoite jollekin sivulle, jonka tyylistä pidät.

2. Suunnittelu, ehdotus ja muutokset

Suunnittelen vedoksen kotisivujen ulkoasuun ja asetteluun, ja pääset antamaan omat kommentit ja mielipiteet, joiden pohjalta tehdään tarvittavat muutokset.

3. Valmiit sivut, viimeistely ja asennus

Tässä vaiheessa asennan valmiit sivut oikeaan osoitteeseen, tehdään viimeistelyjä ja hienosäätöä, sekä saat tunnukset hallintapaneeliin, sekä ohjeet päivitykseen ja mahdolliseen sähköpostin käyttöön.

työpiste2

4. Valmista

Voit nyt nauttia uusien sivujen tuomasta asiakasvirrasta! Pidän toki sinusta huolta myös laskun lähettämisen jälkeen: Huolehdin päivityksistä 6 kk laskun lähettämisen jälkeen.

sevenbeach

5. Kun sivut ovat valmiit

Kun sivut ovat valmiit, ne julkaistaan kunhan annat siihen luvan. Tämän jälkeen saat tunnukset, joiden avulla pääset itse tekemään muutokset sivuillesi. Sivustot on aina WordPress -pohjaisia sivustoja.