sevenbeach

kotisivujen elementit

Kotisivujen elementit

1. Sivuston ulkoasu ja sisältö

Sivuston sisältö ja ulkoasu on se minkä netistä näette. Yhdessä mietimme ulkoasun, mutta tekstisisältö on teidän hallussanne. Teksteihin kannattaa käyttää aikaa, jotta asiakkaat ymmärtävät sivuston idean. Sivuston käytettävyyteen ja selkeyteen minulta löytyy erilaisia ratkaisumalleja. Monet surffaajat eivät halua nähdä vaivaa klikkaillemalla oleellista tietoa monen linkin kautta ja silloin tieto voi jäädä saamatta.

2. Webhotelli

Webhotelli on palvelu, johon sivut siirretään ja sen jälkeen sivut ovat kaikkien näkyvillä. Vaihtoehtoja niin hinnan kuin laadunkin suhteen on monia. Minä autan tietenkin tässä asiassa.

3. Domain

Jotta sivustot näkyvät netissä tarvitaan niille myös oma osoite. Paras ratkaisu on rekisteröidä oma domainnimi, joka kannattaa olla myös helposti muistettava ja liittyä yrityksen tai yhdistyksen nimeen. Domainnimi muodostuu nimestä ja tunnuksesta, esim. yritys.fi, yritys.se, jotain.net.

Yleisemmin käytetään kansallista .fi päätteistä domainia.

Domain mahdollistaa myös oman domainin mukaiset sähköpostiosoitteet, esim. matti.meikalainen@firma.fi tai info@firma.fi. Oma sähköpostidomain antaa asiakkaille kuvan myös luotettavammasta toiminnasta kuin esim. @gmail.com tai jokin muu Internet-operaattorin osoite.

SevenBeach

0400- 777 387
marko@sevenbeach.fi

© 2018 SevenBeach

MUUTA

Tulospalvelu
Koulutustoiminta
Yhteystiedot
Tietoa tekijästä